بعد از وصل شدن اینترنت چه کنیم؟
۳. آیا متوجه شدید که با وجود اینرتنت و وقت زیادی که برای اون صرف میکردیم، عملاً از خیلی جنبههای زندگیمون غافل بودیم؟ زندگی فقط کار نیست. به جز کار چیزهایی دیگهای هم هست که باید بهش پرداخت.
۴. چقدر به این نکته توجه کردید که قبل از این قطعی، اکثر کارهایی که ما با اینترنت انجام میدادیم غیرضروری و ناکارآمد بوده؟ مثلاً شبکههای اجتماعی قرار بودن که بازاریابی رو تسهیل کنن، این روزها چند درصد پیشرفت کاری داشتیم؟ چون نحوه استفاده از اینترنت باید به قدری هوشمند باشه که روند مشتری سازی و بازاریابی به سمتی بره که حتی اگر اینترنت نبود، افراد زیادی از طریق تلفن ما رو پیدا کنند و از ما درخواست خدمات کنند.
۵. در این روزهای قطعی اینترنت خبری توجه من رو به خودش جلب کرد: در قسمتهای زیادی از آمریکا و بریتانیا، فیسبوک و اینستاگرام از دسترس خارج شدند. این دفعه چندمه که این اتفاق میافته. این یک زنگ خطر برای همه کسانی هست که تمام هم و غم خودشون رو روی شبکههای اجتماعی گذاشتن.
۶. در این چند روز ثابت شد که زیرساختهای شبکه اینترنت ملی بیشتر شبیه یک کاریکاتوره تا یک یک زیرساخت واقعی. همه صاحبان سایتها در تلاش هستند که سرعت سایتشون رو مرتب بالاتر ببرند. یکی از فاکتورهای مهم در این زمینه استفاده از سرورهای داخلی هستش. اگر ادمینهای زیادی هستن که ترجیح میدن سایت خودشون رو روی سرورهای خارجی راهاندازی کنن فقط به دلیل ضعیف بودن زیرساختهای شبکه داخلی هست.
این مهم نیست که کی اینترنت وصل میشه، مهم اینه که بعد از وصل شدن اینترنت چه اتفاقی میافته. آیا باز هم همون کارهای تکراری و اشتباه و وقت تلف کن رو انجام میدیم، یا اینبار از تمام وقت و منابع خود به طور بهینه استفاده میکنیم؟
منبع: وبلاگ http://inconnu.blog.ir