مجله تخصصی مطالعات آمریکا

مقالات علمی پژوهشی و پایان نامه های روابط بین الملل و سیاست خارجی

مجله تخصصی مطالعات آمریکا

مقالات علمی پژوهشی و پایان نامه های روابط بین الملل و سیاست خارجی

مجله تخصصی مطالعات آمریکا

بایگانی

آخرین نظرات

پیوندها

نویسنده: پیتر آزبورن منبع: میدل ایست آی

🌿 با انتخاب بوریس جانسون به عنوان نخست‌وزیر، بریتانیا دونالد ترامپ خودش را به عنوان رهبر ملی خواهد داشت. یک نسخه کپی از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا. جانسون هم مانند ترامپ قوانین خودش را ابداع می‌کند. جانسون همانند ترامپ اظهارات نژادپرستانه به زبان می‌آورد. جانسون متولد آمریکا درست مانند ترامپ یک فرصت‌طلب واقعی است. مردی بدون ارزش‌ها. او به مانند ترامپ از استیو بنن ناسیونالیست مشورت می‌گیرد. او مانند ترامپ به اقلیت‌ها حمله می‌کند.


✅🎲  قدرت متحدان: آنها هر دو قابلیت قابل توجهی برای فرار از اشتباهاتی دارند که هر سیاستمدار دیگری را به زانو در می‌آورد. ترامپ و آن رسوایی جنسی را به یاد آوردید؛ زمانی که ترامپ حین کمپین انتخاباتی ۲۰۱۶ درباره اذیت و آزار زنان لاف می‌زد. واشنگتن در بهت فرو رفت. تصور می‌شد که این پایان کار ترامپ باشد. اما اشتباه می‌کردیم. به همین ترتیب، وست‌میستر همین اواخر تصور می‌کرد که کمپین جانسون برای رهبری توری‌ها به پایان رسید است. این زمانی بود که گزارش‌هایی از وقوع نزاع شبانه در منزل دوست‌دختر او منتشر شد. اما جانسون این قضیه را پشت سر گذاشت. آن‌ها چطور چنین کاری انجام می‌دهند؟


🌿 آن‌ها به متحدان قدرتمندی در مطبوعات جناح راستگرا متکی هستند. ترامپ فاکس نیوز را دارد تا دروغ‌هایش را تکرار کند و برای بی‌خردی او بهانه بتراشد. وقتی بوریس جانسون نخست‌وزیر شود، همین کار را با حمایت امپراتوری روزنامه روپرت مرداک انجام خواهد داد. او همچنین می‌تواند روی کمک تلگراف و ساندی تلگراف و روزنامه‌های محافظه‌کار حساب باز کند. 


✅🎲 نقطه شکست: جانسون نامزد محبوب ترامپ است. رئیس‌جمهوری آمریکا هفته پیش به خبرنگاران گفت: "او شخص متفاوتی است اما آن‌ها معتقدند من هم شخص متفاوتی هستم." منظور رئیس‌جمهوری آمریکا این است که آن‌ها جوشش سیاسی قابل مقایسه‌ای دارند. جانسون نسخه‌ای بسیار شبیه به ترامپ است. جانسون پوپولیستی است که حامیانش با نهادهای بریتانیا با تحقیر رفتار می‌کنند. دلیل دیگری از اینکه چرا ترامپ جانسون را تحسین می‌کند. اگر دیدگاه جانسون درباره بریگزیت عملی شود، او به کمک رئیس‌جمهوری آمریکا برای حصول توافق تجارت آزاد ترانس آتلانتیک نیاز خواهد داشت؛ چیزی که جانسون و حامیان بریگزیتی او آرزو دارند. این بدین معناست که ظهور جانسون، در سن ۵۵ سالگی به عنوان نخست‌وزیر، نقطه شکست در سیاست بریتانیاست. مورخان سیاست خارجی بریتانیا در دوره جانسون را به نام دوره وحشت اخلاقی به تصویر خواهند کشید. او رئیس وفاداری است که زمانی که به دردسر افتادم، از من حمایت کرد. اما خصوصیت‌های بزرگ هم برای خیر و هم برای شر قابلیت استفاده دارند و می‌ترسم که جانسون از آن برای وارد آوردن آسیب و ویرانی استفاده کند.


✅🎲 وحشت اخلاقی: جانسون گرچه فرد باهوشی است که خوب از پس شهرداری لندن برآمد، اما بارها اظهارت نژادپرستانه علیه سیاه‌پوستان و زنان مسلمان برقع‌پوش عنوان کرده است. نام جانسون به عنوان یکی از بدترین وزیر خارجه‌های بریتانیا ثبت می‌شود. بریتانیا حین نسل‌کشی مسلمانان روهینجا به دست ارتش میانمار در شورای امنیت سازمان ملل ساکت ماند. عملا اقدامی علیه این ژنرال‌ها صورت نگرفت و مقام‌های وزارت خارجه در حالی که این رژیم نسل‌کشی می‌کرد، از آن حمایت کردند. واکنش جانسون به فاجعه انسانی یمن هم به همان اندازه بد بود. شاهد بودم که کارشناسی با راهکارهای خلاقانه نزد او آمد. ظاهرا به حرف‌هایش توجه می‌کرد اما چیزی عاید نشد. بریتانیا بار دیگر در سازمان ملل در قبال یمن سکوت اختیار کرد  و ای در حالی است که می‌توانست نقشی در خاتمه این درگیری داشته باشد. اما این کار را نکرد. در نتیجه مورخان، سیاست خارجی بریتانیا حین دوره جانسون را دوره وحشت اخلاقی توصیف خواهند کرد.


✅🎲 همگی ما انتظار داریم که اولین بحران برای جانسون بریگزیت باشد. نه، اولین مورد واکنش بریتانیا به توقیف تانکرش در تنگه هرمز خواهد بود. واکنش جانسون چه خواهد بود؟ 


🌿تشدید بی‌ثباتی سیاسی: جانسون اما می‌داند با خاموش کردن این مناقشه خشم ایالات متحده ترامپ را در زمانی که به شدت به حمایت آمریکا برای یک توافق بریگزیت نیاز دارد، بر می‌انگیزد؟ بریتانیا در حال ورود به دوره‌ای از بی‌ثباتی سیاسی شدید است. گوردون  براون، نخست‌وزیر پیشین بریتانیا اخیرا گفت ممکن است جانسون آخرین نخست‌وزیر بریتانیا باشد. شاید او حق داشته باشد.

@EsfandiarKhodaee

🔹لینک متن اصلی انگلیسی

middleeasteye.net/opinion/britain-will-get-its-own-donald-trump-national-leader

۹۸/۰۵/۰۴
اسفندیار خدایی

نظرات  (۸)

سلام‌و عرض احترام‌اقای دکتر.
خیلی ممنون از محیطی که فراهم کردید برای علاقه مندان علوم‌سیاسی.
بنده با درج مطالب به صورت خلاصه روی کانال مخالفم.
پیشنهادم انتشار مطالب به صورت کامل هم‌بر روی وبلاگ است؛ هم بر روی کانال تلگرامی.
یک مشکلی که قالب وب شما دارد، اینه‌که ریسپانسیو نیست. قالب وبلاگ رو ریسپانسیو کنید تا در دیوایسهای گوناگون صحیح نمایش داده شود.
مطالبتون خیلی جالبه
لطفا به ما هم سر بزنید اگه مایلید تبادل لینک کنیم خبرم کنید خوشحال میشم
با سلام و خسته نباشید
بنظرم اگه قراره همینطوری متن ساده باشه که اصلا فکر خوبی نیس ولی اگه میخایین روش وقت بزارین و چیزی بیشتر از ترجمه یا متن باشه ایده خوبیه ولی بشرط انتشار حداقل متن کامل در تلگرام چون اولا خیلیا وقت زیادی نمیتونن بزارن و مورد دیگه هم ما بیشتر رو اسمارت فون آنلاینیم و وبلاگ اصلا خوب نیس
۰۴ مرداد ۹۸ ، ۱۲:۴۱ محمد علیخانی
سلام و عرض ادب

به نظر من انتشار مطلاب در وبلاگ هم لطف خودش را دارد ، چون این امکان هست که از نظرات بقیه دوستان هم بهره ببریم ، در هر صورت از زحمات شما صمیمانه سپاسگذارم
انتشار در وبسایت/ وبلاگی که اینستنت ویو داشته باشه، مفیده و افت مخاطب زیادی نداره. اگه اینستنت ویو نباشه، فقط افراد علاقمند برای مطالعه مطلب مراجعه می‌کنن. البته برای میان‌مدت و درازمدت، وبسایت/ وبلاگ بهتر از تلگرام‌اند. از طرف دیگه در تلگرام هم میشه، فهرست مطالب درست کرد مثلا فهرست ماهانه یا فهرست موضوعی.

در هر صورت آرزوی موفقیت دارم در رسالت اصلی.
انتشار در وبسایت/ وبلاگی که اینستنت ویو داشته باشه، مفیده و افت مخاطب زیادی نداره. اگه اینستنت ویو نباشه، فقط افراد علاقمند برای مطالعه مطلب مراجعه می‌کنن. البته برای میان‌مدت و درازمدت، وبسایت/ وبلاگ بهتر از تلگرام‌اند. از طرف دیگه در تلگرام هم میشه، فهرست مطالب درست کرد مثلا فهرست ماهانه یا فهرست موضوعی.

در هر صورت آرزوی موفقیت دارم در رسالت اصلی.
آقای دکتر، با سلام و احترام

در خصوص مطالبی که به عنوان نقاط ضعف تلگرام فرمودید، میتوانید از این امکانات برای رفع این نقاط ضعف استفاده کنید:
1- کانال های تلگرام امکان گرفتن نکات و کامنت های خوانندگان را دارند،کافی است در قسمت مدیریت کانال یک گروه متناظر ایجاد کنید، برای اینکه خوانندگان کامنت بگذارند و نکات را به یکدیگر به اشتراک بگذارند ایجاد کنید. این گروه به صورت خودکار به کانال لینک خواهد شد و با هر مطلبی که در کانال بگذارید خوانندگان با کلیک روی لینک متناظر آن به گروه منتقل شده و نظرات خود را ارائه خواهند کرد.
البته اضافه کنم همانطور که کامنت ها نیاز به مدیریت و بررسی دارند، مطالبی که اعضا داخل گروه اضافه میکنند هم از این قاعده مستثنی نیستند.

2- برای دسته بندی و جستجوی ساده تر، در پست هایتان از تگ استفاده کنید، مثلا برای همین مقاله: #trump یا #ترامپ #جانسون #جناح_راست #پیتر_آزبورن . در اینصورت خوانندگان کافی است روی این هشتگ ها کلیک کنند و بلافاصله لیست مقالات مرتبط کانال شما را به صورت لیست شده جلوی خود ببینند.

و دست آخر، بسیار از مطالب خوب کانال شما استفاده کرده ام ، هرچند که رشته تخصصی و کارم مهندسی است. بسیار از شما سپاسگزارم.
۰۶ مرداد ۹۸ ، ۱۰:۱۵ سهراب صالح
سلام. ممنون از مطالب مفیدتون. به نظر من هم در تلگرام متن کامل رو بگذارید هم در وبلاگ. قابلیت های وبلاگ زیاده و مفید البته یه شرطی که رسپانسیو باشه تا در تمام گوشی ها و تبلت ها به درستی نمایش داده بشه. البته در تلگرام با استفاده از هشتگ ها میشه مطالب رو دسته بندی هم کرد تا حدودی تا دسترسی به اطلاعات راحت تر بشه. مثللا اگر از هشتگ #مرداد استفاده کنید تمام مطالب ماه مرداد رو میشه با کلیک کردن روی این هشتگ پیدا کنید. یا با استفاده از هشتگ #نظریه_ها_و_روش_تحقیق میتونید عین وبلاگ به مطالب مرتبط دسترسی پیدا کنید. البته تعداد هشتگ ها در پیام محدودیتی نداره.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">